Vem vann GISSA TIDEN?


Att jag var närmast kunde jag snabbt konstatera. Endast 14 sekunder skiljde min gissning från det faktiska resultatet. MEN min gissning var ju egentligen utom tävlan och den skrev jag bara för att ni skulle ha något att utgå ifrån.

Maria gissade på 28:35, något som jag tolkade som en felskrivning men som hon själv varken bekräftade eller dementerade. Var det 48:35 hon menade så betyder det att hennes gissning var 37 sekunder fel, men vi vet ju inte vad hon egentligen menade.

Sofia däremot gissade på en snabb tid, 47:10. Räknar jag rätt diffar det 48 sekunder. Sofia är därmed den rättmätiga vinnaren!!! GRATTIS! Jag joppas även att det gick bra för dig i loppet!

Maria, du och alla andra får fler chanser att vinna. Tävlingen återkommer vid fler tillfällen. Tack för era tävlingsbidrag.

Sofia, det finns ett pris i tävlingen. Skicka namn och adress till min mail (som du hittar till höger på bloggen) så kommer priset med posten.


4 svar till “Vem vann GISSA TIDEN?”

  1. Hehehe, jag hade det på känn! Därför har jag ett tröstpris till dig. Inte riktigt lika fint som förstapriset men det ska det ju inte vara heller 😉

  2. Va vann jag? Så kul!!! Första gången jag nånsin tävlar i nåt så här och så vinner jag. Fast jag kan hålla med om att Maria borde vunnit. Helt okej för mig om hon pressar dig för hårt så du inte orkar stå emot.;)
    Grattis till en jättebra tid Sara! Härligt att det gick så fint!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.