Härmed förklarar jag min höst 2012 invigd

För mig slutar alltid sommaren med Tjejmils-helgen och hösten börjar måndagen därefter, dvs i dag. Nu startar en ny period med nya mål, delvis nytt träningsupplägg (eller tillbaka till ett gammalt om man så vill) och så vidare. Jag är sjukt peppad, taggad och glad efter helgen som varit. Jag berättar mer om höstens upplägg sen men på dagens lunch ska det hinnas så mycket mer så vi får ta det här vid ett annat tillfälle, ok? Stay tuned 🙂

(Visited 25 times, 1 visits today)

Driven optimist som älskar att jobba, cykla, springa, åka längdskidor och hänga i gäng med familjen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.