Jag vet att det inte är måndag


Men vi kan väl bara bestämma att även torsdagar kan vara riktigt bra?! Min dag är späckad med en massa (förhoppningsvis) skoj. Vi inleder arbetsdagen med planeringsmöte för nya numret av vår medarbetartidning, fortsätter med ledningsmöte där jag har fått hela förmiddagen för att presentera resultaten från årets medarbetarundersökning. Eftermiddagen fortsätter med ledningsgruppen och efter jobbet går vi ut på gemensam middag. Jag tror att vi har bokat på Dahlwinnies. Kvällen ska sen spenderas med syster Mini. Sounds good, right?!


Ett svar till “Jag vet att det inte är måndag”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.