Beroende

Okej, så här är det. Jag fattar att man inte kan leva på proteinfluff, så det gör jag inte heller. Däremot finns det väl inget som säger att man inte kan använda proteinpulver som ett komplement till vanligt kost, eller hur? Nä, för det är ju precis så det är tänkt. Dock kanske det inte riktigt är meningen att man ska komplettera med fluffet precis hela tiden. Typ som efterrätt. Till vilken rätt som helst inte bara middag. Alltså frukost och lunch går lika bra. Och givetvis funkar fluff som kvällsfika också… Hmmm

Den observante läsaren fattade direkt efter rubriken att jag här försöker rättfärdiga varför jag just satt i mig en skål chockladproteinfluff (proteinpulver och vatten rörd till mousse) efter lunchen…

(Visited 8 times, 1 visits today)

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *