Kakbaksafton


I kväll bakas det kaka. Inte bara en faktiskt, utan två stycken. En kladdkaka och en typ sockerkaka. Utan socker då såklart. Kladdkakan innehåller Stevia, dock bara 1 dl till skillnad från den jag brukar baka. Det är positivt för Stevia är dyrt och jag är dessutom inte så förtjust i att använda sötningsmedel. Smeten smakade iaf mumma så jag hoppas att kakan blir lika god. Den andra kakan är helt utan sötningsmedel, och jag gillar som sagt det konceptet. Tyvärr var smeten inte alls särskilt smarrig, men jag hoppas den blir bättre då den är gräddad?! Jag återkommer då provsmakning av båda kakorna har skett…


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.