Kvällskampanj NIKE


I kväll kan ni rea-shoppa en av mina favoriter från NIKE här. Jackan blev min räddning i kylan på Stockholm Marathon och jag är så glad att jag behöll den på i stället för att kasta av mig den vid starten som jag hade tänkt. Den inbyggda vantar, dvs en liten ”påse” inne i ärmen som du kan dra över knogar och fingrar – perfekt för kyliga höstkvällar som denna.


Ett svar till “Kvällskampanj NIKE”

  1. Hej! Härligt val av löparjacka, den är både funktionell och sjukt snygg. Har du kollat in vår nya sneakerskampanj köp tre betala för två? Du kanske kan fynda något.

    Ha det fint /Elias, Sportamore

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.