Strong arms


Inte alltid så seriös på gymmet…

I kväll hade jag trevligt sällskap vid middagen på hotellet i form av min kollega Jenny och min gamle vän Stefan. Ja, han är inte så värst gammal Stefan (förvisso äldre än mig men…), utan alltså vi har känt varandra länge. Fast det är också länge sedan vi umgicks, typ sju år sen eller så. Men det är ju så med vissa, att det inte gör nåt. Det är som trevligt ändå när man ses.

Därför fick det bli ett sent, snabbt och effektivt styrkepass i gymmet efteråt. Biceps och triceps fick bekänna färg och nu är jag nästan för trött i armarna för att surfa på paddan. Som det ska vara. I morgon är det fredag och då ska jag åka hem.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.