Uppdrag i tjänsten


Just nu befinner jag mig i ett blött Vindeln för att hälsa på kollegor och kika på lokaler. Har precis tagit en kopp kaffe i bilen och ska vända tillbaka till Umeå, för vidare färd hem till Östersund i eftermiddag. I dag är det fredag och för mig även VILODAG från träning. Hur spenderar ni dagen och vad har ni för planer för kvällen?


4 svar till “Uppdrag i tjänsten”

  1. Här regnar det ganska rejält just nu. Spenderar eftermiddagen med snabeldraken hemma, sen jobb en sväng till. Kvällen spenderar jag tillsammans med en stooor påse ostbågar o TV-tittande 🙂 Kör försiktigt hem, puss o kram! /mamma

  2. Men fy tusan Sara!
    Du är ju bara såååååå himla läcker! Vill bara ha mer av dig hela tiden….
    Helt omöjligt att få dig att byta pv? 😉
    Sköt om dig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.