Ny dag

Jag har känt mig sliten senaste veckan. Det blev ju inte riktigt helg för mig sist utan flängandet upp och ner i landet har gjort att jag haft svårt att varva ner på kvällarna. Det har därför blivit mindre sömn än jag är van vid och i behov av. I går kväll bröts den trenden och jag kom i säng vid halv tio och måste ha somnat nästan direkt. Det gjorde att när klockan ringde i morse så kände jag mig riktigt utvilad faktiskt. Så fräsch att jag kände för en morgonjogg. Inte långt (3.5km) men ändå frisk luft och rörelse. Idag är en ny dag, en bra dag, för jag är på banan igen! Godmorgon allihopa.

(Visited 12 times, 1 visits today)

Driven optimist som älskar att jobba, cykla, springa, åka längdskidor och hänga i gäng med familjen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.