En annan typ av morgon


Det spöregnar och blåser hårt i Umeå idag, vilket gjorde att jag valde att stå över morgonjoggen. Kanske lika bra, min högervad är inte riktigt sig lik. Som en fiolsträng som min pappa skulle ha sagt. Fina pappa förresten, jag ska visa er nån dag ett fint objekt som han jobbar med just nu. Orkar inte länka från paddan bara. Tar det en annan dag som sagt.

Nu tillbaka till min morgon. Ingen jogg och gymmet kan jag gå till i kväll, jag trivs bättre där då. Upp klev jag tidigt ändå och satt i lugn och ro och läste bloggar. Sara som skrev om lycka. Jessica som skrev om att acceptera inställda träningspass. Sofy som skrev om känslan av att det bara är för mycket. Alla tre inlägg som träffat rakt i hjärtat och på nåt underligt sätt gett mig den eneri jag behöver för den här dagen.

Svamlar gör jag också. Jag känner det. Ord poppar upp i huvudet. Om allt och om ingenting. Sorry, för det. Det är en sån dag. Jag är fylld av energi på nåt vis fast ändå på väg mot tom. Ni vet sista rycket innan det tar slut. Jag tror att det är för att det är torsdag, snart fredag. Snart helg alltså. Behöver jag säga att jag längtar. Ni har fått stå ut med mycket text den här veckan, men så blir det ibland. Helgen fylls av bilder i bloggen. Jag kan nästan lova att det blir så den kommande helgen också. Håll ut.


2 svar till “En annan typ av morgon”

  1. Alltid kul att läsa din blogg, oavsett om du svamlar eller inte!
    Tack för strumporna! Precis vad jag behövde. 🙂
    Trevlig helg! /Sofia

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.