Med biffiga lår i sikte


Efter ett avslutat ryggpass i kläder och skor från NIKE

Dax att stämma av benträningen igen. Det har nu gått fyra veckor (är inne på den femte) då jag kör benstyrka en gång i veckan efter ett uppehåll under sommaren. Målet är att få större och starkare lår. Jag lägger inte så mycket tid på det men hoppas att jag ska få resultat ändå. Den förändring som jag gjort i träningen från och med den här veckan är att jag efter måndagens backintervaller inte körde benstyrkepasset utan kommer att köra det en annan dag i stället. Förra veckan la jag dessutom till ett separat ryggpass där även baksida lår och rumpa tränas en hel del, vilket jag tänker mig ska hjälpa till på väg mot att bli starkare, större och mer explosiv! Vill du se tidigare inlägg med bilder från det här lilla projektet så klicka på etiketten Mål.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.