Nyhet på bloggen


Om du är sugen på att börja med löpbandsintervaller eller bara vill ha tips på lite olika passupplägg för att komplettera redan befintliga intervallpass så har jag nu skapat en bloggetikett som heter just Löpbandsintervaller. Se nere till höger och klicka på den så kommer alla pass under den etiketten upp. Inom kort kommer jag att rensa mer bland etiketterna så att det blir lättare för dig som läsare att söka just det du är nyfiken på att läsa mer om. Tills dess, kolla in de olika intervallpassen och låt dig inspireras. Det är kul, mentalt relativt lätt och du blir en snabbare löpare/får bättre kondition av den här typen av träning. Kom i håg att anpassa tempot efter din nivå. Lycka till!


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.