Styrka för bröst och axlar


Vad har ni för planer för fredagsmyset? Själv satsar jag på att riva av ett styrkepass innan jag landar i soffan och planen ser ut ungefär så här. Det är dags för veckans genomkörare av axlar och bröst och för första gången går jag till gymmet med en plan för just detta pass. Jag lägger den under etiketten Styrketräning, där du sedan tidigare även hittar ett förslag till passupplägg för en genomkörare av ryggen. Du anpassar själv vikter efter egen förmåga samt antal repetitioner. Jag kommer att köra dropset, dvs när jag inte orkar längre på given vikt så plockar jag av hälften och kör direkt så många till som jag orkar innan jag tar vila. Nästa set lägger jag tillbaka vikt och gör likadant igen.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.