Vilka skor?

Jag fick en fråga på Instagram för ett tag sen från Maria. Hon undrade vad jag sprang i för skor på bilden (terrängpass i Spikbodarna) och vad jag har på fötterna på vintern. Därför tänkte jag ge er en liten ”miniserie” med inlägg om mina löparskor. För ja, sedan förra sommaren, då jag faktiskt bara ägde ett par löparskor så får jag nog erkänna att jag gått och blivit en riktig nörd och investerat en hel del i träningspjucks för olika ändamål. Det är lite underligt också att just favoriterna från förra sommaren (Adidas Supernova Glide – inköpta och använda för GöteborgsVarvet 2011) inte alls fungerat i år. Jag har fått ont varje gång jag använt dem och de har därför fått flytta hem till lillasyster. Skor ska man givetvis egentligen inte låna av någon annan eller använda gamla, men jag gjorde bedömningen att de förmodligen var bättre för henne än de gamla Nike från typ 2001 som hon använde innan mina blev tillgängliga… Jag inledde förresten faktiskt min egen löpträning runt jul 2010 i ett par gamla Adidas från 2003 som inköptes till Lidingöloppet det året. Okej, nog om det och tillbaka till miniserien, först ut blir svaret på Marias fråga, dvs vad jag använde i vintras. Stay tuned!

(Visited 16 times, 1 visits today)

2 Comments

  1. Maria 10 oktober, 2012 at 19:30

    Åh tack för infon. Vill ha de där salomonskorna sen ett par free också men de prioriteras lägre… 🙂

    Reply
  2. Sara Borg 11 oktober, 2012 at 14:52

    De där salomon är ju rätt dyra men går nog hitta förra årets färger (samma årgång som mina) på rea.

    Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *