Dagens tröttisjogg


En sån här dag avslutas allra bäst med en jogg. Trötta huvudet mitt mår bra av frisk luft och rena tankar. Ljudboken lämnades hemma och sinnena slappnade av i takt med andetag och hjärtslag. Jag inledde i snigelfart för att sen helt plötsligt få en riktig energikick. Att komma i kapp andra joggare i uppförsbacke triggade tävlingsdjävulen i mig (även en sån här dag) och jag började ösa på i allt raskare takt men ändå utan att ta ut mig särskilt mycket. Pulsen ökade men det var fortfarande behagligt. Klockan stannade på följande:

Tot 9.01 km, 49:15 min (5:28)

Km 1: 6:15
Km 2: 6:01
Km 3: 6:02
Km 4: 5:22
Km 5: 5:32
Km 6: 5:13
Km 7: 4:33
Km 8: 5:02
Km 9: 5:13

Tröttisjoggen utvecklades till nåt helt annat. Den snabbaste kilometern var känslan att jag riktigt flög jag fram (lätt utför på asfalt). Nu väntar soffan och sen sängen!!!


2 svar till “Dagens tröttisjogg”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.