Mina terrängskor


Icebug (osäker på modellbeteckning)

Förra hösten inköptes dessa dubbade skor från Icebugs. Skon är av orienteringstyp, dvs med hård sula och hårt tyg (som inte suger åt sig vatten). Den är därför perfekt då det är blött och lerigt för den känns alltid lätt.

Jag använde den även i vintras nån gång då det var isigt ute. Tack vare metalldubben fungerade det bra, men den känns väldigt stum om underlaget är hårt, eftersom sulan saknar dämpning. Tills för bara två veckor sedan betraktade jag nog den här skon som ett felköp, men nu när jag är van att springa i NIKE Free på asfalt så är dessa gudomliga i skogen – nätta, lätta och snabba.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.