Dagens utomhuslöpning


Svettig, röd och suddig tjej i reflexväst från ICA Maxi…

Det är mycket utomhuslöpning nu. Jag har liksom kommit på att jag ska ta vara på den här tiden innan halkan och kylan kommer och utomhuspassen kanske måste ställas in på grund av dåligt underlag. Jag har också kört så mycket intervaller under september att jag nästan glömt hur det är att springa längre än nån minut i sträck innan man får vila. Så kan vi ju inte ha det, nä just nu njuter jag av att bara rulla på kilometer efter kilometer på sträckor mellan 5 – 10 kilometer. I dag blev det asfalt (reflexväst på!!!!) och passet såg ut så här:

Tot 8.23km, 43:53min (5:20)

Km 1: 5:54
Km 2: 5:29
Km 3: 5:04
Km 4: 5:02
Km 5: 5:19
Km 6: 5:18
Km 7: 4:59
Km 8: 5:05


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.