Styrkepass för benen

I tisdags körde jag ovanstående upplägg och träningsvärken idag är massiv! Jag försökte utmana mig själv mer än vanligt och lastade på lite tyngre. Jag har ju en gammal ryggskada och den gör att jag är väldigt försiktig med knäböj (med tunga vikter) plus utfall, då jag ofta upplever att det gör ont. Jag försöker i stället satsa på att stärka upp min core för att orka köra dessa övningar i framtiden. Tills dess nöter jag på efter det här upplägget. Jag är också svag i baksidan av låren men tror att det är på väg att bli bättre efter att jag la in ett separat ryggpass där jag även till viss del tränar rumpa/baksida lår i vissa övningar. Jag är på G helt enkelt!

(Visited 10 times, 1 visits today)

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *