Rumpcheck


Ni som hängt med här ett tag vet ju att jag har ett mål under hösten och det är att lägga på mig lite muskler på ben och rumpa, då jag tyvärr genetiskt är lite klent byggd just där. Min rumpa är i princip platt, vilket jag inte tycker är så snyggt och det blir heller inte bättre med åren kan jag säga. Lite bulliga muskler skadar ju därför inte tänkte jag. I morse gjorde jag en snabbkoll i spegeln och anar man inte en liten put där bak på bilden i mitten?! Det ska sägas att det här fotona är tagna innan träning, dvs jag har ingen ”pump” i musklerna. Skulle jag fotat efter t.ex. intervaller hade det bullat mer.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.