Tankar inför nästa säsong


Så mycket funderingar i mitt huvud nu. Förra året startade jag min målinriktade träning mot Stockholm Marathon efter årsskiftet, och så tänkte jag göra även den här vintern. Men frågan kvarstår, ska jag springa maran eller vad är det egentligen jag ska inrikta träningen mot? Mängd, kvalitet? Eller ska jag satsa mer på cykel? Jag vet inte. Jag vill så mycket men både ekonomi och tid sätter såklart stopp. Jag kan inte göra allt, så är det bara. Det är ju inte bara anmälningsavgiften till loppen som kostar utan det är boende, resa m.m. Sen gillar jag att ha familjen med också. Så som i Stockholm i somras. Så, dax att prioritera och planera. Tävlingarna blir fulla så långt i förväg att det börjar bli hög tid att komma till någon form av beslut väldigt snart… Fredrik, hur blir det? Ska du springa maran?


4 svar till “Tankar inför nästa säsong”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.