En svensk klassiker

Å herre gud, F tycker att vi ska göra klassikern 2013. För er som inte vet vad det är, googla, eller vänta nån dag så kanske jag återkommer med ett längre inlägg om det här. Jag tror inte jag är redo för klassikern än? Eller är jag det…? Så många frågor, så få svar… 😉

(Visited 5 times, 1 visits today)

3 Comments

 1. Fredrik 24 oktober, 2012 at 17:41

  Finns bara ett svar… Vi kör!!

  Reply
 2. Petra 26 oktober, 2012 at 18:17

  Som du tränar borde ju det inte vara nåt problem, kör på! 🙂

  Reply
 3. Sara Borg 28 oktober, 2012 at 07:57

  Det är nog Vasaloppet som jag bävar mest för i så fall. Inte längden i sig utan allt folk och att spåren ska va helt sönderkörda. Då tror jag att jag får svårt mentalt att hålla humöret uppe…

  Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *