Dagens distanslöpning

Idag fick jag med mig en hare ut på löpturen. Lars gjorde en insats och höll uppe tempot bra åt mig idag så att jag inte valde bekvämligheten före nåt annat. Det är kul att springa med Lars, när han anpassar sig efter mitt tempo vill säga. Vissa dagar springer han alldeles för fort och då blir jag mest bara irriterad. I varje fall när han dragit ut mig på nån skogsrunda där jag inte har en susning om var vi befinner oss eller hur man hittar hem… Idag var det dock asfalt och det var jag som bestämde bansträckningen, då går det fint!!! Det blåste bitvis ganska kraftig motvind på hemvägen, men det gjorde inget – blev ju bara bättre träning 😉

Tot: 8.09km, 42:00min (5:11)

Km 1: 5:40
Km 2: 5:29
Km 3: 5:08
Km 4: 4:53
Km 5: 5:06
Km 6: 5:06
Km 7: 4:50
Km 8: 5:08

(Visited 10 times, 1 visits today)

Driven optimist som älskar att jobba, cykla, springa, åka längdskidor och hänga i gäng med familjen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.