Sofi Fahrman

Det har blivit en hel del skriverier både i olika krönikor och på bloggar om Sofi Fahrmans träningsbok. Jag tycker att både kritikerna och Sofi själv har en del poänger, men det jag mest fastnar vid i allt det här är att vi tjejer återigen är så jävla bra på att kritisera varandra. Trycka ner. Kan vi inte bara säga hurra Sofi Fahrman, du är snygg, du är framgångsrik, du får mycket utrymme i media (bra med fler kvinnor då utrymmet domineras av män). Sedan behöver man naturligtvis inte stå för samma saker som hon, eller hålla med henne i allt.

Men vad är det man brukar säga, all publicitet är bra publicitet. Marknadsföringen av boken går säkert galant i och med allt ”gratisutrymme” det här skapat. Fler kommer säkert att köpa boken efter all uppståndelse för att se hur den är?! Det var min kommentar i ämnet, den korta versionen. Over and out!

(Visited 15 times, 1 visits today)

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *