Ett meddelande till familj och vänner


Mitt sim-kort i telefonen har tydligen ballat ur. Jag kan ringa och skicka sms men inte ta emot sms eller samtal. Troligen har det varit så här sedan i torsdags fast jag inte har uppmärksammat det. Ni som sökt mig men inte kommit fram kan lämna en kommentar här så ringer jag upp, eller höra av er på facebook. Jag gör vad jag kan för att få ordning på det här så snart som möjligt. Kram


3 svar till “Ett meddelande till familj och vänner”

  1. Ser nu att min kommentar jag skrev igår ang att du ignorerade mina sms inte kommit fram!?!
    Jag finns iaf på rådhusgatan om du vill mig något. Jag ska dessutom ner på stan och köpa en guldgaleklänning. För övrigt har jag försökt mmsa tokgulliga bilder och filmer till dig men som ine gått iväg men de får du se när vi väl ses.
    Over and out!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.