Ett meddelande till familj och vänner

Mitt sim-kort i telefonen har tydligen ballat ur. Jag kan ringa och skicka sms men inte ta emot sms eller samtal. Troligen har det varit så här sedan i torsdags fast jag inte har uppmärksammat det. Ni som sökt mig men inte kommit fram kan lämna en kommentar här så ringer jag upp, eller höra av er på facebook. Jag gör vad jag kan för att få ordning på det här så snart som möjligt. Kram

(Visited 16 times, 1 visits today)

3 Comments

 1. Kurvan 27 oktober, 2012 at 08:43

  Ser nu att min kommentar jag skrev igår ang att du ignorerade mina sms inte kommit fram!?!
  Jag finns iaf på rådhusgatan om du vill mig något. Jag ska dessutom ner på stan och köpa en guldgaleklänning. För övrigt har jag försökt mmsa tokgulliga bilder och filmer till dig men som ine gått iväg men de får du se när vi väl ses.
  Over and out!

  Reply
 2. Sara Borg 27 oktober, 2012 at 15:08

  Sådärja, nytt simkort gjorde susen. Tack Teliabutiken för att ni är oändligt mycket trevligare än Telia Kundtjänst på telefon.

  Reply
 3. Anonym 27 oktober, 2012 at 16:11

  Det va ju bra! Kramen/mamma

  Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *