Effektiv


Om man har 1,5 timme innan man ska i väg på kvällsjobb och på den tiden måste handla mat, laga mat, äta och dessutom vill träna och duscha också, hur gör man då? Jo, i sann Marathon-Mia-anda svidade jag om till träningskläder, tog ryggan och lubbade på affärn. Grillad kyckling blev lösningen. Jag hann allt och fick dessutom in 6.2km i kalendern. Lycka! Bra jobbat Sara.

Jag har absolut inga problem att ta en vilodag även om jag tänkt träna. Men, som ni vet kräver min hjärna frisk luft och motion för att orka vara igång till sena kvällen (räknar med att vara hemma runt 23 i kväll). För att vara på topp på mötet kändes det som en bra idé, och så här i efterhand är jag grymt nöjd. Det är verkligen sant som de säger, man ångrar aldrig ett pass.


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.