Barfota


Trött som tusan var jag som sagt när klockan ringde i morse, så jag bestämde mig för att piggna till med en dos endorfiner. Sagt och gjort, mot gymmet för ett kort benstyrkepass. Väl där inser jag att jag glömt mina skor hemma. Övervägde för en sekund att vända hemåt men landade i att genomföra passet barfota (i strumpor egentligen). Det fick bli en modifierad variant av det upplägg jag brukar köra då jag av halkrisk inte vågade så tungt eller vissa övningar. Jag testade istället både benböj och utfall i smithmaskin , men som sagt, jag får tyvärr fortfarande känningar i ryggen av det 🙁


2 svar till “Barfota”

  1. Spelar det någon roll hur djupt du går i benböj? jag känner av i ländryggen om jag går för djupt. Brukar istället lägga på tungt och bara gå väldigt grunt ner (säger man så?) Tar mindre på rumpan då men ändå tungt för framsida lår och sparar på ryggen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.