Ta vara på varje stund


Idag har jag verkligen en riktig slappardag. Bara 5 timmars jobb och sen i väg för lite lätt hårfix, färg av utväxt och luggtrim. Efter det har jag strosat runt på stan. Tappade humöret för en stund då jag provat klänningar (för en tillställning jag ska på nästa vecka) i prisklasser från 75 – 2500 kronor. En sak säger jag bara, om du inte har tänkt betala flera tusen för en klänning så bör du inte prova en sån heller. Det finns ofta minst en anledning till varför de kostar så mycket; snyggare, bättre passform, bara alldeles alldeles underbara… Hur som helst. Jag köpte en mössa för 49 kronor och sen gick jag hem. Skönt strosarväder var det i varje fall, hihi.

Ingen träning för mig idag förutom strosande alltså. Veckans andra vilodag. Livet är bra gött ibland va?

Kvällen ska fortsätta i samma slappa stil har jag tänkt. Jag tar med min snubbe ut på dejt. Vad jag har planerat vet han inte än, bara att han ska vara redo klockan 19:30. Jag har inget avancerat på gång, men det känns ändå kul att få lite tid tillsammans för annat än det vardagliga. Jag har till och med slagit på stort och har kjol i dag, det ni, det är inte varje dag. Hur spenderar ni kvällen förresten?


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.