HJÄLP


Jag är i behov av en löparryggsäck och undrar om ni kan tipsa om nån bra? Jag springer nu i en vanlig ryggsäck från Haglöfs, men den skaver mot halsen om jag inte har polotröja 🙁

Det är alltså ingen rygga med vätskeblåsa (jag har redan en som jag är supernöjd med) jag letar utan en vanlig ryggsäck ca 20 liter som jag kan ha när jag springer till affären för att handla, till jobbet eller gymmet osv. Jag vill att den ska vara lätt och färgen får gärna vara svart, för jag har så mycket olika färgade träningskläder, men andra färger går såklart också bra. Den behöver ha ett stadigt midjeband då jag hellre bär vikten där än mot axlarna. I övrigt är jag helt öppen för förslag, snälla hjälp mig någon!!!


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.