Ny vecka!

Nu är det måndag igen och jag är tokladdad för en vecka på hemmaplan. På träningssidan tänker jag mig att löpa ett intervallpass, ett långpass och ett valfritt pass. Styrkan blev det lite si och så med förra veckan, två pass istället för önskade tre. Förhoppningsvis lyckas jag bättre nu. På jobbet är det också fullt ös då vi precis har passerat ett månadsskifte vilket alltid innebär lite extra administrationstimmar. Just därför känns det bra att ha en ”hemmavecka” så att jag kan stöka undan. Utöver jobb och träning så händer en del annat skoj också. I morgon fyller syster Mini år och på torsdag ska jag på gala. Oh la la. Måste bara bestämma mig för en klänning först…

(Visited 9 times, 1 visits today)

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *