Läsarfråga om skor

Marit sa…
Ja det var där jag såg jackan oxå…Jag måste fråga dig som löper mkt. Har du dubbskor på vintern eller vad springer du i för skor när det är snö? Jag ska köpa nya löparskor men kan inte bestämma mig om jag ska ha ståldubb eller bara trailsko ev med gummidubb…

Jag fick en liknande fråga från Maria i oktober och svarade då med en miniserie om mina skor. Klicka på länkarna så kommer du till de inläggen.

Jag har både skor med metalldubb och gummidubb men springer faktiskt inte så mycket utomhus på vintern. Det beror på att jag får problem med luftrören när det är kallt. Sedan tycker jag att det är jobbigt när det är mörkt om jag inte riktigt ser underlaget, men det är väl en vanesak kanske?! Därför brukar det bli max ett pass utomhus per vecka och sedan kompletterar jag med löpbandsträning.

Lycka till med skoköpet och vinterträningen! 🙂

(Visited 10 times, 1 visits today)

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *