Heja heja

Till alla er som springer, funderar på att börja springa eller bara drömmer om att någon gång i framtiden kunna springa så vill jag rekommendera er en bok. Det är Martina Haags Heja heja. Jag har aldrig varit nåt fan av Martina Haag. Jag tycker iof att hennes man Erik är ruggigt snygg, men det kanske beror på att han (enligt min syster Mini) är lite lik min Lars. Men det hör inte direkt hit va?!

Hur som helst Heja heja handlar om hur Martina gick från att bara orka springa 20 meter (i ett par Converse) till att genomföra sitt första marathonlopp. Hon beskriver den här resan på ett humoritiskt sätt där jag kan känna igen mig i många delar av hennes berättelse. Har man fött ett barn, eller fyra som hon, är igenkänningsfaktorn högst troligt ännu större.

Så, läs boken eller som jag, lyssna på den. Du får underhållning och träningsinspo i dryga 3 timmar.

(Visited 18 times, 1 visits today)

Driven optimist som älskar att jobba, cykla, springa, åka längdskidor och hänga i gäng med familjen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.