Jag slår inte en pensionär

Nä, självklart slåss jag inte med pensionärer, om nu inte de skulle göra ett utfall med käppen mot mig först såklart 😉

Jag syftar på SVTs nya program Kan du slå en pensionär och får helt enkelt konstatera att jag tydligen inte gör det. Och tro det eller ej, men det gör mig faktiskt på riktigt bra humör, för det visar att jag kan ha mycket kvar att hämta rent fysiskt under många år framöver.

Monika Lorentzon, 67-årig pensionär från Gagnef

Den här tanten (alla över 30 är tanter, inkl jag själv) har i år gjort milen på 46 minuter, jag på 47. Stockholm Marathon sprang hon på 3:56, dvs hon satte dit mig med 2 minuter. Helt galet!!! Det känns ju fantastiskt bra att jag har hela 35 år på mig att bli så bra som Monika. Det borde jag väl klara va? Dock ändrar det ju inte läget just nu, för nä jag kan tydligen inte slå en pensionär.

Läs mer om Monika på marathon.se

(Visited 17 times, 1 visits today)

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *