Helgnöjen

– Springa på löpband när TV sänder längdskidor från Bruksvallarna
– Recepttest muffins på sojamjöl
– Styrka ben/rumpa
– Träffa familjen
– Äta muffins… 😉
– Springa elljusspår i Odensala
– Baka chokladbollar
– Se bra film

(Visited 6 times, 1 visits today)

4 Comments

 1. Maria 16 november, 2012 at 19:59

  Lät som en bra helg! Själv misstänker jag sjukdom på G hos både mig själv och barnen….. Suck!!! Orkar inte bli sjuk och barnen skulle ju må bra av att få vara friska ett tag till. Så inga planer för helgen men skidåkning och träning funderar vi på…. Så håll tummarna för att vi får förbli friska. Och jo jag hade en gammal rotfylld tand min tandläkare ville tjäna lite pengar på. Men nu har den iaf fått en bättre lagning och jag blev nöjd över resultatet 🙂

  Reply
 2. Sara Borg 16 november, 2012 at 20:06

  Jag håller tummarna! Har du också en rotfylld tand? Det visste jag inte. De ville inte bleka din tand också? 😉 Jag har svinont i käften nu, kan knappt tugga. Känns som om jag fått nån inflammation i tandköttet efter att de slipade tandsten så blodet sprutade 🙁

  Reply
  1. Maria 17 november, 2012 at 07:24

   Ja en käktand, för mycket oboy säkert 😉 min tand är rätt vit plus att den syns ju inte så väl…

   Usch hoppas smärtan går över snarast. Drygt jobbigt att ha ont i munnen!

   Reply
 3. Sara Borg 17 november, 2012 at 08:30

  Det känns bra idag som tur är. Hade tokont i går kväll. Låg i soffan med ett fruset hallon i munnen för att svalka ner…

  Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *