Mental träning


Vätskar upp efter två timmars lallande på bandet

In action till bästa tänkbara underhållning – idrottare inspirerar

2 timmar och drygt 18 kilometer senare

Jag har en hel det mental träning att ta tag i. Dels det här med att komma över tankarna på att det är psykiskt tungt att vara på bandet länge. Idag hade jag visserligen inga problem med det när jag väl satte i gång, mycket tack vare den superba underhållningen, men rent generellt ska jag tänka positiva tankar inför långpassen, inte negativa. Sen har vi nästa grej, det är svårt för mig att låta bli att höja tempot efter ett tag. Jag måste hela tiden säga till mig själv att jag springer sakta för att bygga upp kroppen långsamt, vänja mig vid lång träningstid UTAN att riskera skador. Men så vips tittar jag ner på bandet och ser att ”nån” helt omärkt höjt några snäpp för att det känns fånigt att springa sakta. Men hallå, vem bryr sig, sluta larva dig Sara!!!


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.