Jag har bakat igen


Vilken härlig helg! Jag orkar inte skriva ett sånt där inlägg där man radar upp allt man gjort men kan väl konstatera att det mesta jag hade med på listan inför helgen plus lite till har hunnits med. På bra humör har jag varit också, mest hela tiden (det är jag verkligen inte alltid annars även om tonen här på bloggen är positiv). Spelat julmusik och sjungit med, vilket inte direkt har uppskattats av sambon… hehe.

Det jag skulle komma till var att jag precis har bakat igen. Testat att använda sojamjöl som jag hade stående i skafferiet och tanken är att det ska smaka ungefär som mjuk pepparkaka. Smeten smakade mumma och den färdiga kakan luktar riktigt gott, nu hoppas jag bara att den kommer att smaka bra också. Nu ska den kallna så det blir väl att vi skär upp den efter middagen och tar en smakbit eller två… Håll tummarna!


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.