Gårdagens miss


Jag åkte till Östersunds skidstadion i går kväll med helt fel utrustning, fast ändå rätt. När jag kommer dit i pannlampa och dubbade skor och fattar att det i spåret ligger fullt med konstsnö så inser jag såklart att jag borde valt skidor…

Nu blev det ändå rätt för jag fick springa på isiga gångvägar och mindre spår dit konstsnön inte räcker. 7 kilometer återhämtningsjogg för mina trötta benmuskler satt riktigt fint. Tur jag tog dubbat för det var rena skridskobanan i vissa utförslöpor.

Östersund laddar nu för världscuppremiären i skidskytte. I helgen åks det för fullt på konstsnön som du ser till väster på bilden. Till höger ser du min isbana…


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.