Lunchlöpning – ett sätt att ta tillvara på dagsljuset

Någon morgonträning var det som bekant inte tal om, men mitt trötta huvud behövde frisk luft. Jag bestämde mig i stället för att springa en snabbis på lunchen. Eller ja, inte springa snabbt utan en kort stund alltså. Sagt och gjort. Jag utgick från Minnesgärdet och löpte på den såkallade Kärleksstigen längs vattnet. 3.8km stannade klockan på och jag är nöjd. Med en snabbdusch hinner man det här plus att käka på en timme. Perfekt!

(Visited 23 times, 1 visits today)

Driven optimist som älskar att jobba, cykla, springa, åka längdskidor och hänga i gäng med familjen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.