Lager på lager

När höst, vinter och kyla tränger sig på försöker jag klä mig enligt lager-på-lager principen. Jag använder i stort sett samma plagg som på sommaren men nu lägger jag till underställ och mellanlager utifrån hur pass kallt det är. Närmast kroppen föredrar jag underställströja Kari Traa Butterfly. På sommaren är den perfekt regniga dagar då den håller värmen bra, räcker oftast som enda plagg på överkroppen. Vintertid har jag jacka över, vid riktigt kallt väder även en tunn fleeceväst eller tröja som mellanlager. Just nu kan du fynda Butterfly-tröjan på halva priset hos Intersport i Östersund.

Här i underställ; tröja Kari Traa & byxor Helly Hansen

(Visited 30 times, 1 visits today)

Driven optimist som älskar att jobba, cykla, springa, åka längdskidor och hänga i gäng med familjen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.