Sömn och tankar om planering

Idag har jag en helt annan känsla i kroppen, tänk vad en natts bra sömn kan göra. Sjukt träningstaggad är jag också, så jag hoppas verkligen att jag hinner få till ett pass i kväll. Annars är en vilodag till verkligen ingen katastrof.

Jag har tänkt på en sak gällande mig själv den här veckan. Jag har bara tränat en dag, men jag har ändå inte hunnit nåt som jag inte hinner vanliga veckor. Jag blir mer effektiv tydligen när jag vet att jag måste planera och prioritera för att hinna träna. Den här veckan har jag inte tvättat kläder, städat eller umgåtts med familj/vänner mer än vanligt… Fastän jag ju egentligen borde ha haft minst en timme extra varje dag…

(Visited 15 times, 1 visits today)

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *