Dagens löparoutfit ( – 13 grader )


Reflexväst, fodrad löparjacka, tights, tumvantar, buff, mössa & vinterskor

Vid lugn löpning som idag har jag en extra t-shirt under jackan, gärna lite längre som den här så att den går ner över ryggslut och rumpa

Längst in har jag polotröja i merinoull och ett par tunna underställsbyxor, över sport-BH och trosor såklart

Även underställströjan är i längre variant eftersom jag lätt blir kall om rumpan


5 svar till “Dagens löparoutfit ( – 13 grader )”

 1. Hej Sara!
  Jag läser din blogg då och då. Kul att följa eftersom vi tränar relativt lika (även om jag inte satsar på ultra, utan "bara" på marathon.. 🙂 Hittade hit via Maria (dentightabloggen). Jag springer ju en hel del ute på vintern och åker mycket längd och fryser också lätt om rumpan. Måste bara tipsa om att Skoop har en kortkort täckkjol som endast täcker rumpan och är superbra 🙂

  Ida

 2. Hej Ida och tack för ditt tips!

  Jag vet inte direkt om jag kommer satsa på Ultra, jag tyckte att det dära marathonet var ganska långt… Men det vore kul med en ny utmaning så kanske att jag testar 50 km nästa år. Har du åkt skidor än? Min kille var i väg i går kväll men jag ska ta det lugnt några dagar till innan jag vågar utsätta mina luftrör för det. Jag var riktigt sugen att följa med honom i går…

  • Spännande! Ja, jag är mest sugen på Jämtland triangeln unplugged. Men börjar nog med maran.. 🙂

   Jag har inte åkt än, hur långa spår är öppna nu? Är jättesugen, har nya grejer också men väntar nog lite.. Kanske i helgen? Kör du klassiskt el skejt?

 3. Skejt, för jag kan inte valla… Fast nu när man kan köpa tejp så tänkte jag nog skaffa klassisk utrustning också.

  Det är bara lilla slingan och själva stadionområdet som är preppat uppe på ÖSK, om jag fattade L rätt. Så några kilometer max som man får ligga och snurra på.

  • Kul iallafall! Jag är också sugen på klassiskt nu även fast jag älskar farten i skejt. Lättare att dra kids i än vid skejt, sliter lite mer 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.