En vecka på hemmaplan


Att arbeta från kontoret här i stan i stället för att vara på resa innebär både för- och nackdelar. På plussidan står såklart att det finns möjlighet att umgås med nära och kära och att antalet jobbtimmar på en dag oftast håller sig runt 8.

Trots det blir det färre timmar över till träning. På resa lagar jag ju ingen mat och har inget hem att sköta om. Den lilla tid som blir över efter arbetsdagen kan jag utan dåligt samvete lägga på träning och att äta köpt mat. Det är ett stort plus.

Alltså, jag trivs med mitt jobb, borta i bland, hemma i bland, ger en mix av bra och mindre bra saker 🙂

Tillbaka till den här veckan som alltså ska spenderas hemma. En grov tränings- och matplanering gjorde jag igår, storhandling på ICA Maxi likaså, så nu är det bara att köra så det ryker! Hur gör du? Planerar du träningsdagar i förväg eller kör du efter känsla?


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.