Kylan


Midvinternattens köld är hård, stjärnorna gnistra och glimma…

Bilen gick igång med nöd och näppe här på morgonen och termometern visade -17. Jag hade vett att få på mig mössa i allafall men valde helt fel jacka. Burr, säger jag bara. I kväll blir det nog inomhusträning för hela slanten, lite överkroppsstyrka kanske.

L var i väg och åkte skidor i går kväll. Jag var grymt sugen att hänga på men vill inte förivra mig nu när jag äntligen blivit av med hostan. Det blev ju en lugn jogg för mig i stället och det verkar ha gått bra, för jag känner inte av det alls i luftrören idag. Hurra!

Hurra också för Maria som fyller år idag! Du hittar henne på http://dentightabloggen.blogspot.se


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.