Matlåda

Dags för lunch, äntligen. Jag är grymt hungrig idag. Jag har nästan alltid matlåda med mig till jobbet, förutom på resor. Det är gott och billigt.

Idag är jag ensam på jobbet så jag sitter vid datorn och äter rester från igår; köttbullar, äggpanerad zucchini, sallad och fetaoströra – mycket gott!

Det var första gången jag tillagade zucchinin så här. Jag har mest använt den i lasagne tidigare. Nu hyvlade jag bort skalet, skar den i centimetertjocka skivor och vände den i uppvispat ägg med salt och peppar. Sen stekte jag på den i mycket smör vilket gav den en supergod yta. Det kan varmt rekommenderas. Jag fick idén på Maggan Graafs blogg, och det var som sagt inte dumt alls. Jag älskar mat som går snabbt att göra OCH smakar bra. Det behövs för tiden är knapp på kvällarna kan jag säga…

(Visited 40 times, 1 visits today)

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *