Äntligen kom vintern

Se det snöar ja se det snöar det var väl roligt hurra! Nu blir det vinter nu blir det vinter som vi har längtat hurra!

Ja idag kom det äntligen lite mera snö. Medan södra Sverige har haft snökaos i veckan så har vi här i Östersund mest bara haft det bistert och kallt. Nu hoppas jag att det vänder, att vi får lite lite mildare, men gärna mera snö. Jag höll min träningsplan och hoppade i mina speedcross med climashield, gjorda för vinterlöpning, och lubbade till ICA Maxi för att kompletteringshandla lite till middagen. Maria, jag har kanske kanske ångrat mig angående de här skorna. Jag höll mig torr och varm hela vägen trots dryga 6 kilometer på oplogade gångvägar. Det hade jag nog inte gjort i mina vanliga löparskor.

Sara som undrar varför alla kollar konstigt på henne inne på ICA

(Visited 18 times, 1 visits today)

4 Comments

 1. Anonym 6 december, 2012 at 18:54

  Ja varför!?! Det kan väl inte vara din klädsel som avviker från andras, eller ??? 😉 Puss på dej! /mamma

  Reply
 2. Anonym 7 december, 2012 at 09:51

  Var också ute och sprang igår. Har ju Icebuggs och håller med – hade inte hållit mig torr om fötterna i mina vanliga dojjor. Och greppet, där är de oslagbara!

  Ida

  Reply
 3. Sara Borg 9 december, 2012 at 17:34

  Mamma, jag tyckte jag hade en helt normal klädsel, men det tyckte inte delar av personalen på ICA Maxi 😉

  Du skulle ha sett minen på en tjej, jag trodde käken hennes höll på att hoppa ur led så mycket som hon gapade när hon fick syn på mig. Jag var säkert en aning frostig också. Kändes som om ögonfransarna var helt vita och lite ihopfrysta… 🙂

  Reply
 4. Anonym 10 december, 2012 at 13:57

  Hahaha, det va väl det jag förstod, det va din klädsel:)/mamma

  Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *