Årets bästa lista


Häromdagen bloggade Träningsglädje Årets bästa lista med en uppmaning om att flera skulle haka på. Jag kände mig direkt sugen, men insåg att min träningsgarderob i mångt och mycket inte alls innehåller saker från 2012, utan en hel del är äldre. Jag kan inte heller påstå att jag haft möjlighet att prova särskilt många olika märken, eftersom jag lätt fastnar i gamla favoriter. Jag vill därför förtydliga att min Årets bästa lista ska läsas som mina absoluta favoriter, och mesta använda plagg och skor, under året som har gått 🙂

Mitt bästa köp under 2012 blir NIKE Element Shield Full Zip!

Årets bästa sko:
Utan konkurrens – NIKE Free! Har två par som använts flitigt.

Årets bästa träningströja:
Kari Traa Butterfly

Årets bästa inomhusbyxor:
Svarta tights från NIKE. jag har klippt bort lappen inuti så jag vet inte vad modellen heter.

Årets bästa utomhusbyxor:
Samma som ovan. Jag har två par av samma modell och ogillar skarpt när båda är i tvätten samtidigt så att jag måste välja några andra. Reglerar värmen genom att välja olika tjocklek på underställ.

Årets bästa löparjacka:
NIKE Element Shield Full Zip. Tog mig igenom såväl Stockholm Marathon som vinterlöpning här hemma i Östersund i -13 grader.

Årets bästa underställ:
Jag har massor av underställströjor, men väldigt få byxor. Mest använda tröja är dock Kari Traa Butterfly som jag vintertid har under t.ex. NIKE-jackan ovan, men på sommaren eller inomhus använder som enda plagg utanpå en sport-BH. När det gäller byxor har jag mest använt ett par tunna från Everest.

Årets bästa strumpor:
Supertunna och ankellåga från Adidas.

Årets bästa sport-bh:
NIKE


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.