Trött på att alltid träna i tights


Jag älskar verkligen mina favvotights från NIKE, helsvarta och med perfekt passform för min kropp. Jag älskar dem så mycket att jag har två par så att jag förhoppningsvis har ett par rena och kan använda mest hela tiden. Självklart har jag fler tights, även dem från NIKE, men andra modeller som inte alls sitter lika bra som favoriterna. Inköpta bara för att jag fått för mig att det skulle vara kul med variation. Ibland hinner jag såklart inte tvätta i den omfattning jag skulle vilja, då måste jag använda andra tights och då blir jag alltid på lite smådåligt humör, haha. Nä nu överdrev jag kanske, men jag vill liksom förmedla till er hur mycket jag verkligen älskar mina tights.

Hur som helst, ibland blir jag lite trött på att se bilder på mig själv iförd de där tightsen. Då tar jag andra byxor. Sen nästa gång är jag tillbaka igen, hos favoriterna. När jag för nån vecka sen fick en rabattkod hos Sportamore på 25 %, då tänkte jag att det kanske var dags att investera i ett par träningsbyxor som inte var tights. Sagt och gjort. Idag hämtade jag äntligen ut paketet (Sportamore har supersnabb leverans, det var bara jag som inte haft tid innan) och här är resultatet.

Supersköna och coralliga bralls från Casall = bra köp!!!

Perfekta för att köra styrkepass för överkroppen i, hurra!


3 svar till “Trött på att alltid träna i tights”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.