Helt normal

Vet ni va, jag är också en helt normalt människa. En sån som är trött, sur, arg, grinig och inte alls sugen på att träna vissa dagar. I dag är jag visserligen bara trött, ingen av det andra, men, jag tänker faktiskt ändå inte träna, även fast jag egentligen vill.

Ni vet hur jag brukar säga att jag alltid blir piggare av att röra på mig de dagar jag känner så här. Då jag jobbar för länge, för hårt och för mycket stillasittande. Det har jag gjort idag också. Men jag tänker prioritera sömn. Det är också viktigt. Jobbet kom jag ifrån klockan 21 och visst kan jag träna nu, men högst troligt blir jag pigg av träningen och sömnen blir lidande. Därför tar jag idag ett aktivt beslut om att stå över. Den här veckan har ju precis börjat, jag har 6 nya dagar på mig att göra det jag gillar, och det känns helt ok. Just nu känner jag mig som en urvriden trasa, haha.

(Visited 18 times, 1 visits today)

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *