Snyggobilder efter morgonträning

Hahaha, glöm härliga vinterbilder, familjemys, eller gymfoton här på bloggen. Från och med igår kväll kommer jag bara att bjuda på porträtt av mig själv där jag gör grymt läckra och sexiga miner. Or not.

Svettig och glad efter morgonlöpning i hotellgymmet

Tidig kväll igår bäddade alltså för tidig morgon idag och massor av energi för lite morgonlöpning på löpband. Jag hade planerat 3 km och började lullulljogga i snigeltempo. För varje 30:e sekund så höjde jag tempot med 0.1 km/h tills jag vid målet var uppe i 12.5 km/h, dvs 4:48-tempo, och det utan att ens tycka att det var jobbigt. (Det hade såklart blivit det om jag valt att springa längre.) men, det är bra för att vara jag. Jag brukar behöva minst 5 kilometer innan jag är varm nog att komma upp i fart, och detta var ju ändå redan strax efter 6 på morgonen! Hurra vilken bra start på dagen, och bra beslut av mig igår kväll att stå över träningen.

(Visited 14 times, 1 visits today)

2 Comments

  1. Anonym 11 december, 2012 at 06:09

    God morgon! Duktiga Du! Har du kallt? Här är det -23 nu, burr. Ha det bra, puss o kram!/mamma

    Reply
  2. Sara Borg 11 december, 2012 at 06:47

    Nja, -14 tror jag. Kram

    Reply

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *