Skor i en färg som man blir glad av

Ojoj vilket driv jag hade i gymmet idag! Jag har lagt om träningen lite som ni kanske har märkt?! Löppassen är ganska korta och inte alltför tuffa just nu, men i stället kör jag gymkondis också. December kommer ju som sagt sagt att få vara en månad då jag bara tränar det jag känner för och det ska vara lustbetonat. 2013 kommer högst troligt att handla om att springa långt igen och då måste jag ge kroppen de bästa förutsättningarna för att klara den ganska slitiga löpträningen som ska börja efter årsskiftet. Tills dess underhåller jag konditionen på annat sätt. Det känns grymt bra och helt rätt för att få huvudet riktigt löpsuget igen.

Därför inledde jag mitt styrkepass för överkroppen med 20 minuters förhållandevis tuff cykling för att få upp pulsen en snabbis. Endorfinkicken gjorde att jag ville behålla lite puls även på styrkedelen så det blev en hel del övningar efter varandra utan vila emellan. Jag till och med plankade idag, are you imponerad? Jag är grymt imponerad, jag hatar ju plankor. Darrigt bildbevis finns på instagram.

Tankarna inför 2013 börjar som sagt så smått falla på plats. Jag har en grundplan klar. Jag är anmäld till en tävling och kommer högst troligt snart att ta tag i en till. Stay tuned. Nån gång i mellandagarna tänker jag mig att jag ska ha det mesta klart och då blir det såklart postat här på bloggen!!!

(Visited 24 times, 1 visits today)

Leave A Comment

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *