Hektisk vecka men still alive 🙂


Ni vet hur det kan vara innan jul, tusen saker som ska göras och alldeles för lite tid. Sånt man skjutit upp en längre tid (och därför får skylla sig själv), men också sånt där akut som liksom alltid tycks trilla in just när man inte har tid. Ni vet den där korta dagen jag skulle ha idag, den blev inte av… I brist på annat får ni lite bilder från veckan på instagram!

* Jag kom hem och upptäckte till min stora glädje att L plockat upp granen * Morgonträning på löpband * Otroligt trött Sara * Plankar – trots att jag hatar det * Nya träningsbralls * Hamburgare tre gånger den här veckan * Söndagens franska manikyr, den sitter än *


Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.